2018-11-20 1382 浏览
今晚契姐请食生日饭🎂🎊🎉 - 拣左黄宗泽喺中港城开个间OysterMine。 之前睇网上报导comment 一般🤔, 所以我都唔系抱咁大嘅期望。 但系去到嘅时候就发觉原来系另一回事; 啲职员服务态度好好👍🏻,好nice. 净系讲order生蚝, 佢都解释得好好, 令我哋可以更清晰, 选择心仪嘅生蚝。 至于喺其他嘅食物方面亦都有介绍,尤其是比较特别个啲。 整体食物质素都吾差, 唯一就系𠮶个意大利饭,因为比一般意大利饭口感系硬咗少少( 问返职员, 佢话呢只咪系正宗意大利米,比一般较硬) 最后虽然𠮶度唔会有太多甜品,蛋糕选择, 但系原来契姐一早安排咗一个甜品cream brulee 加朱古力truffle🍫🍰祝贺我同孖生妹妹。环境好好,服务好好, 而且价钱亦吾算太贵

环境好好,服务好好, 而且价钱亦吾算太贵

2018-11-20
庆祝纪念