2018-11-25 2412 浏览
之前系隔离食完嘢经过已经见到呢间餐厅外型好吸引,今晚终于有时间过来试下呢度d菜名好好笑丫,全部都唔知系边来,我念系我第一次会好想望晒成本餐牌上既菜名🤣餐厅内既环境都好丫,好似系个森林入面到食晚饭甘首先来个聚福楼大晒健康沙律除左有沙律菜之外,仲有几款新鲜生果,蓝莓,红莓,士多啤梨,车厘茄,最得意系仲加左d爆珠落去,连埋黑醋,味道酸酸甜甜,超级开胃小忌廉钟意去意大利食鸡油饭呢个都估到小小,系有鸡肉既忌廉意大利饭,仲加左细块既芝士片落去,意大利饭煮得岩岩好,好creamy,仲有d鸡肉同菇系入面🤤🤤呢个系门口已经见到系推介菜式"我个牛皮包系边度?"一来到个好惊喜,原来系威灵顿牛柳,呢个系英国传统既菜式,唔系好多餐厅会见得到架酥皮来到已经香喷喷,切落去时仲系脆卜卜架😍,终于揾到个牛皮包喇,就系酥皮入面牛柳5成熟,小小红,入面仲加左芥末籽,味带微酸,口感好似食鱼子一样

餐厅内既环境都好
丫,好似系个森林入面到食晚饭甘

首先来个聚福楼大晒健康沙律

小忌廉钟意去意大利食鸡油饭

呢个系门口已经见到系推介菜式
"我个牛皮包系边度?"
一来到个好惊喜,原来系威灵顿牛柳
,呢个系英国传统既菜式,唔系好多餐厅会见得到架

,就系酥皮入面

• 我个牛皮包系边度