2019-05-28 431 浏览
Amour Cafe虽然门面简陋,装修务实,但却系爱丽丝同男朋友第一个约会嘅地方,全因为佢啲好食,所以我地称为「老地方」❤️❤️今次依旧嗌左个套餐,有汤、主菜、甜品、餐饮。依度既汤系用杯装,好得意😂但今次个薯仔忌廉汤就略嫌稀左啲,之前饮亲都比较杰身🤔米兰_扒系依度既招牌菜,今次都冇例外,叫左个米兰猪扒银鱼蕃茄意粉。猪扒虽然薄身,但其实系心机之作,用芝士面包糠即叫即炸,每啖都充满芝士味,都算大块,且唔干身,好食😋😋不过意粉食到少少腥味,因为原来有少少小鱼干喺入面,本人觉得腥味尚可接受。可能由于比较夜嘅关系,吉士蛋已卖哂,所以叫左芝士饼。我觉得一啲都唔漏,甜味适中,最唔钟意食完好口渴哪cheese cake。依度嘅芝士饼其实都好岀名,你可以落order成个咁订架!虽然环境一般,但食物就好好食,价钱都好抵,可能就系因为冇乜装修先可以卖平民价,我会继续支持本地小店🤤🤤

今次依旧嗌左个套餐,有汤、主菜、甜品、餐饮。

薯仔忌廉汤

米兰猪扒蕃茄银鱼意粉