2022-05-28
我们的烧肉时光套餐$698大件澳洲和牛肩肉,葱蒜牛五花,牛舌;大虾,牛小排,育阳牛肉,无骨炸鸡 6件件(甜辣/原味)呢个套餐一次过满足晒食韩烧同埋炸鸡嘅愿望🥰比较欣赏系每次前菜都系好丰富嘅👍🏻包括有胡麻沙律,生菜,泡菜,豆芽,海大,蒜头🧄而且仲有泡菜炉边蛋同埋粟米芝士🧀除咗沙律之外其他全部小菜都系任添任食😍好有满足感大件澳洲和牛肩肉有一定厚度,牛肉有质感,但油脂唔算多育阳牛肉 经过特别酱料腌制,有啲似牛肋肉嘅感觉,食落咸咸甜甜咁,间中有少少筋位牛小排一向都系小编嘅最爱,一放入口就油脂爆发🌟满满嘅牛肉香气😙无骨炸鸡 6件件(甜辣/原味)无骨炸鸡小编选择左甜辣味,未到成功还原左韩国嘅版本,啖啖肉。炸鸡下面装配上咗薯条,配埋酸萝卜,消脂解腻皇牌士多啤梨乳酸梳打🍓酸酸甜甜,非常醒胃,士多啤梨系天然嘅味道,再加上几片果肉,感觉好足料。记住饮之前一定要搞匀佢,咁就可以饮到最完美嘅味道啦柚子柠檬梳打🍋炑八韩烤 (欧亚银行大厦) (太子)太子弥敦道749号欧亚银行大厦地库#炑八 #炑八韩烤 #Meokbangbbq #먹방 #韩烧 #烧肉 #韩国菜 #韩国餐厅 #韩国烧烤 #koreanfood #和
大件澳洲和牛肩肉,葱蒜牛五花,牛舌;
大虾,牛小排,育阳牛肉,
无骨炸鸡 6件件(甜辣/原味)
大件澳洲和牛肩肉
有一定厚度,牛肉有质感,但油脂唔算多
育阳牛肉
牛小排
一向都系小编嘅最爱,一放入口就油脂爆发🌟满满嘅牛肉香气😙
无骨炸鸡 6件件(甜辣/原味)
皇牌士多啤梨乳酸梳打🍓
柚子柠檬梳打🍋
炑八韩烤 (欧亚银行大厦) (太子)
太子弥敦道749号欧亚银行大厦地库
#炑八 #炑八韩烤 #Meokbangbbq #먹방 #韩烧 #烧肉 #韩国菜 #韩国餐厅 #韩国烧烤 #koreanfood #和牛 #相机食先