2015-10-12 853 浏览
Daddy Mummy出门旅游,昨晚我和家姐出去食饭。之前听朋友提过,蟠龙半岛那边有间很不错的意大利餐厅,就过去试下。 因是节假日,都几多人,好彩去得早,不用等位。坐低后,店员很nice咁招呼我们,介绍了几款招牌菜给我们。我们点了薯仔沙律,分量唔多,但口感丰富,沙律酱很正!一D都唔干.(好想知道沙律酱系用咩材料整既~)家姐食炭烤猪扒,新尝试配苹果汁~几特别下,易入口,唔会太甜,食落好开胃.因为我唔敢食太生,西冷牛扒要佐8成熟.,口感刚刚好,一D都唔韧.不过黑椒汁味道唔系太浓郁,可能系我口味比较重挂 *.*我同家姐仲share一份肉酱意粉,味道很正!芝士几浓下~分量仲几多,有D饱饱哋,两个女仔食唔晒~.要给个like这间餐厅,出品总体唔错,环境好舒服,下次黎试埋其他菜式.