2009-11-29 83 浏览
为了洞悉真相, 我今日去jor阿B屋企附近进行'全线大搜查' ! '疑犯'阿B 终于黎喇! 我地立即去Pizza Hut 食晚饭~~我地叫jor一个套餐, 阿B提议先黎一个前菜田螺焗薯蓉, 呢样好够热呀!接住落黎有近期Very Hit 既'大虾沙律星芝批 (大批), d cheese 好滑好好味, 每一粒星星Pizza 里面仲有香肠仔tim !最后系意式鸡皇意粉, 个sauce 好creamy , d 意粉唔会焗到烂'溶溶'咁, 鸡皇数量亦不少!呢个餐仲送任饮既Pepsi ga !8点开始食下食下, 唔经唔觉已经9点几, 食剩既东西惟有拎走, 值得一赞系呢间野D staff , service 好得, 好礼貌呀! 由于唔可以系餐厅食cake , 我地两个惟有转移阵地啦!同场加映阿B送比我既'黑白双子'Cake : 今餐真系好多谢你抽空同我补祝生日, 我好感动啊!

呢个餐仲送任饮既Pepsi ga !

由于唔可以系餐厅食cake , 我地两个惟有转移阵地啦!

同场加映阿B送比我既'黑白双子'Cake :

今餐真系好多谢你抽空同我补祝生日, 我好感动啊!

田螺焗薯蓉
大虾沙律星芝批