2024-07-08 612 浏览
钟意中式装修嘅朋友肯定钟意呢度,装修非常古色古香,仲未入去我同男朋友就疯狂喺铺头外面影相打卡~ 我同男朋友冇book枱,但系好彩好快就安排我哋入座。餐牌非常丰富,有好多中华美食选择,我哋睇到眼都花埋😵‍💫😵‍💫最后我哋都点咗店员推介嘅:⭐️ 鲜胡椒牛肋骨牛肉经过长时间炖煮已经变得好腍,仲有鲜胡椒带嚟嘅辛辣香味,系呢道菜嘅亮点之一!一啲腥味都冇,再加上青椒红椒嘅味道,丰富咗成个口感!⭐️ 脆皮烧腩仔经典粤菜之一!外皮烤得金黄诱人,但系肉质好鲜嫩,猪腩肉嘅肉香味经过烤制后更加浓郁!一口一块真系唔够我食!⭐️ XO酱炒花姿片花枝同埋带子都非常新鲜!花枝本身嘅鲜味同XO酱嘅咸香味完美结合,真系好送饭嘅一道菜!
最后我哋都点咗店员推介嘅:
⭐️ 鲜胡椒牛肋骨