2018-03-26 77 浏览
想飲冬蔭功湯,又想食海鮮,咁就可以嗌個燒遙冬蔭功海中寶啦!今日去到諾士佛臺既呢間泰燒遙食晚飯.... errrrrr.... 其實我地都係為呢個海中寶而黎!落左單之後每枱有一次機會可以擲骰仔,擲中圍骰/孖骰就有野送啦,都可以玩下! 哈哈!呢個海中寶真係夠晒吸引,入面有大蝦、聖子、扇貝、青口同魷魚,每一樣我地都勁中意,食到lam lam 脷呢,我地最中意就係聖子,唔洗點沾冬簡直就係海鮮大集匯!arm晒我地呢班中意食海鮮既人啦! 下面仲有D金邊粉,就咁食都已經好滿足啦! 因為一定要加碟菜既關係,我地叫左馬拉盞炒通菜。味道都不錯呀! 頭先個聖子太好味了,我地之後仲叫多左兩隻聖子皇,超鮮味So Yummy! 臨走個陣見到呢幾個星期都有海鮮推廣,$99 就有大肉蟹/ 大頭蝦/ 爐魚選擇,我地咁中意食海鮮,睇黎短時間內又要再黎多次食海鮮啦!P

P