睇op知心太软好食好耐但未试过, 昨天试下tea啦, 我同老公一入去, 有个唔知系watier定厨房人问我老公咩事架? 我老公无问佢呀, 咁奇怪既d人, 咁梗系黎食野啦, 唔通黎做头剪发咩我地坐低叫tea, 个menu有d误导人架, 写28蚊系上面, 有1-5号可以拣, 下面又话加10蚊就有朱古力心太软, 再下面就有5, 6样甜品拣, 其中一样系朱古力心太软, 咁系咪话唔拣呢款就唔洗加钱都有甜品呢? 问下佢个menu系点架? 佢话系分开架, 系两个餐黎, 28蚊要上面d饭, 意粉或沙律,加杯drink就28蚊, 如下面拣甜品加drink, 都系28蚊, 之后有两个女仔order时都问同一样既问题, 即个menu误导人啦, 唔系只系我地睇唔明架 咁我地order左黑椒蘑菇意粉, 冻奶茶, 肉眼扒意粉, 热拧水, 加多个心太软, 好快就有drink啦, 之后都好快有野食啦, 系岩岩整架唔系整定, 赞, 好香黑椒味呀, 配合d蘑菇唔错, 但油左少少, 肉眼扒都自大块呀, 28蚊都算抵啦 等左阵, 心太软出场啦, 一食, 好好食呀, 其实我未食过心太软架, 呢个真系好食呀, 唔怪得咁多人推介啦

, 咁埋单时先知唔收加一架, 冻饮要加2蚊, 但dinner要收架, 所以黎tea都系唔错既选择呢, 呢间食物好, 但service就麻麻啦
  • 黑椒蘑菇意粉
  • 朱古加心太软