朗豪坊isaac声势浩大地开张了📣📣📣想当年去韩国我并没有少帮衬呢间三文治店🤤果时香港冇咁多药房同代购,搅到小编差DDD响东大门同梨大度倾家荡产😭😭😭三餐不继既我都系靠呢间又平又足料既三文治医肚兼节省旅费🙊估唔到响疫症蔓延既环境下,我哋仲可以响香港重逢❤️❤️虽然你因为刚刚开张要排成粒钟,虽然你个价钱唔系韩国咁平,虽然你蛋入面有好多粟米,我麻麻地粟米....但我完全唔介意‼️因为我食紧既唔系三文治,系回忆嚟😭🥚🥓🧀邪恶烟肉吐司🥪($44)面包底面都用牛油煎过,脆脆的,芝士溶溶地响面包边流出黎🤤不得了🙈🥓烟肉少少咸香,同鸡蛋match得刚刚好,粟米清甜令邪恶既多士又冇咁邪恶👿墨先生🦑与虾小姐🦐(半份)($32)两款韩国紫菜包饭墨汁墨鱼拼粉红炸虾,共通点系用饭包裹住脆脆既内馅,香脆可口👍粉篮特饮(满$24+$10)夏天梗系加杯冰凉饮品🧊颜色望落去已经消暑,饮埋直头透心凉☃️美中不足系冇得加大杯d🤦🏻‍♀️出面真系好热啰🔥☀️

🥚🥓🧀邪恶烟肉吐司🥪($44)
邪恶烟肉吐司

墨先生🦑与虾小姐🦐(半份)($32)
墨先生与虾小姐(半份)

粉篮特饮(满$24+$10)
外卖自取
邪恶烟肉吐司
墨先生与虾小姐(半份)