2021-06-29
經朋友介紹就嚟咗呢度試啦🤗因為本身就係喇沙控所以就叫咗個豬扒喇沙,朋友就叫咗個魚腐喇沙。一飲個湯就覺得好正,豬扒都有3-4件都幾淋下🥰 而特別之處係裏面係混合咗幾隻麵! 朋友話魚腐都幾好食! 之後仲叫咗咖咉多士同埋一個小食拼盤! 個咖咉都幾好食不過有啲滯😂 個小食拼盤都不錯! 因為食下午茶關係,我哋野飲係送的! 杯馬拉茶好似奶茶咁樣但係又同港式奶茶唔係好同,但係好好飲! 好推介飲呢杯野! 另外一杯嘢飲係檳城百香果,我覺得麻麻地😓 呢度啲嘢食我好推介!但係美中不足就係有一位男店員不斷同我哋推銷唔同嘅嘢🤨 推銷雞翼,咖咉醬,喇沙醬,椰汁。。。。。 呢一樣野我同朋友唔係好鍾意,尤其是係我同朋友傾緊計嗰陣時突然間加把口問我哋要唔要買。。。。如果唔再推銷就好啦!
另外一杯嘢飲係檳城百香果,我覺得麻麻地😓
呢度啲嘢食我好推介!
如果唔再推銷就好啦!