2023-07-23 334 浏览
望住呢间嘢开舖到而家成日经过都会帮衬,结果今日真系令我好失望㖞星期日下昼五点几去帮衬,其实唔算人好多都系得几个排紧队买咗个经典口味嘅,就同我讲好快有得攞叫我唔好行开。结果攞咗旧咁嘅嘢俾我,我又开舖食到你哋而家都未试过攞啲依个厚度嘅嘢俾我🙃🙃🙃问过有啲份量嘅店员两次,佢都坚持系咁嘅,我系啱啱买㗎咋㖞,俾啲咁嘅嘢我?佢坚持啱啱出炉嘅一定系咁样,放耐咗就会缩水。即系你话俾我听你啱啱俾我𠮶旧系放耐咗? 明明见到买其他口味嘅客人全部都唔系呢个样依个厚度,喺我前面买飞嘅人都未攞到,等喺我前边嘅人又未攞到,点解会将呢旧整咗一段时间嘅嘢俾我??帮个价钱我同佢哋其他人冇分别个㖞,我仲少过佢哋佢哋一嚿,系有个雪糕。