2014-02-07
已是第二次来了, 第一次来时食物和现场气氛都好好,当日有男主持(我想是老板)介绍食物和送野食。感觉很好所以在朋友间介绍,今次亦带更多朋友来食,但是今天那个女主持⋯⋯ 真令我尴尬万分!首先都是讲食物先,如以往一样好,上次食六点时段可能冇咁多人所以食物来得好快,对比今次八点半时段等食时间长咗。还有烧菠萝和铁板牛柳粒都好好味!还有奇特的水蜜桃天妇罗。本来难得约到多月不见的朋友想好好倾计, 但今晚个女主持不断爆MIC,亦唔知可唔可以叫主持?“喂!add 我地facebook有野送比你食呀!”,“喂!冇哂反应?比D反应啦!有野送㖞!食饱喇?”这已是我可听到其他60分钟我只听到尖叫同走音,我以为自己去咗MK劈酒,所有美食什么都品尝唔到!搞气氛本是好事,但适可而止。希望佢地改善下。其实我想再来的!
首先都是讲食物先,如以往一样好,上次食六点时段可能冇咁多人所以食物来得好快,对比今次八点半时段等食时间长咗。 还有烧菠萝和铁板牛柳粒都好好味!还有奇特的水蜜桃天妇罗。