2022-12-05
好钟意呢间餐厅的灯光😚佢叫我学人地咁俾心心❤️Next 👉变左忍笑版嘟嘴心心😳呢间餐厅系几有气氛 系食慢煮西餐架🙌明太子忌廉海鲜意粉 $138推荐呢个意粉👍好creamy!海鲜好足料架 有几只大虾🍤仲有青口同鱿鱼~慢煮红酒香草羊后膝 $148餐牌话系慢煮12小时 用余温整熟所以肉质系滑而且呈粉红 都系第一次食 不过外皮太烟靭了 咬唔到配上一个好特别小清新嘅薄荷柑桔的酱美式蜜糖芥末猪仔骨 $98呢个惊喜位系好大份 有4大条!个酱不错👍呢个酱汁系自家调配同埋配菜有焗过架!加一服务费我爱慢煮 (普庆坊) (上环)上环普庆坊18号地下G2号舖#香港好去处#打卡#cafe#生活#小记录#随心一拍#相机先食#美食 #隐世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐厅 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐厅 #香港美食 #香港好去处 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景点#打卡热点#外卖 #疫情下的生活 #两人世界
佢叫我学人地咁俾心心❤️
Next 👉变左忍笑版嘟嘴心心😳
呢间餐厅系几有气氛 系食慢煮西餐架🙌
明太子忌廉海鲜意粉 $138
推荐呢个意粉👍好creamy!
海鲜好足料架 有几只大虾🍤
仲有青口同鱿鱼~
慢煮红酒香草羊后膝 $148
餐牌话系慢煮12小时 用余温整熟
配上一个好特别小清新嘅薄荷柑桔的酱
美式蜜糖芥末猪仔骨 $98
呢个惊喜位系好大份 有4大条!
个酱不错👍呢个酱汁系自家调配
同埋配菜有焗过架!
加一服务费
我爱慢煮 (普庆坊) (上环)
上环普庆坊18号地下G2号舖