2018-11-21 645 浏览
每逢冬天倍思东东呀 东京个东 系香港食炸物正既地方唔系太多 但我敢写包单呢间tonkachi会系其中一间 炸猪排同大虾最好味系系新宿高岛屋最高个层既炸物系十分好味 好味因为行左成日街好攰既时候有热腾腾既饭配脆卜卜既炸物系会有助舒缓疲劳 而呢间tonkachi都有异曲同工之妙 点解? 因为系隔离_ _ 城行到攰到死 食番d邪恶野就最好啦 ! 今次食既seto 系二人餐 有刺身沙律炸物汤 甜品同饮品 肯定系会捧住个肚走 仲十分开心 头盘有唔同款既刺身 仲有小砵 开胃一流再黎就系晚上既高潮之时点解?因为啖啖肉 配清爽椰菜丝 系一种口腔上既享受 猪排酱加自磨芝麻又香又balance 日本米煮成既米饭更加粒粒分明 好咬口 但成个餐两个人食系真系有d full 所以建议同个大胃王一齐食先最过瘾😆😆😆
每逢冬天倍思东

头盘有唔同款既刺身 仲有小砵 开胃一流