2019-09-09 560 浏览
我敢肯定话好食一定系线稿, 依间PIZZA HUT难食都不特止, 啲服务差到一个点。先讲食物。温泉蛋鸡肉田园沙律啲生律菜系暖嘅, 唔新鲜, 老嘅(自己睇吓啲相), 啲鸡啲肥高鲸晒, 非常干身, 完全无肉汁, 似肉干, 温泉蛋唔好食, 个汁无诚意, 非常恐怖, 好难食。锦绣至尊芝趣批用分换, 正正常常, 可以食得过。服务方面我一见到个沙律见的菜又老又暖, 份量少得惊人, 就同佢个店员晒个沙律嘅问题, 但佢回覆系咁㖞, 我哋嘅食物就系咁。您咁样讲我吹您唔涨, 但作为何文田街坊您会俾人永不录用, 垃圾, 你当你公司的食物系俾狗?同咁样回应, 利害!第二系佢哋嘅服务系全自助嘅, 我系自助区浸水, 个水壶系溜水嘅, 店员亲眼见到个水壶溜水, 我再同佢讲你个水壶系溜水, 佢理都无理过我, 当听唔到, 利害!
锦绣至尊芝趣批
锦绣至尊芝趣批
用分换, 正正常常, 可以食得过。

服务方面
餐单