(非会员)
以前听讲呢度环境特别,成日都好想试下,终于早2个星期一行6人来到,打电话订位时佢地已经话唔单保有outdoor table,又话来到再等位之类,结果去到出面真系full晒,于是我地坐左系室内.其实室内装修本来都ok既,但table兴table之间好逼,可以话一张贴一张,所以仲嘈过茶楼,张凳又好唔舒服,6个人得5张凳,等左好耐先有人理下我地.最惨系d service真系完全唔掂,上菜慢不特止,等左成晚叫左无限咁多次都无人加水,最后我忍无可忍,自己走出去个水吧度想罗壶茶返埋位,但有个类似经理既物体又唔比,话自己得闲会帮我地斟茶,结果又系等左起码10分钟先过来,最后到佢罗住壶茶走埋来既时候,有d人即刻罗住个杯冲埋去,真系仲惨过难民营!讲真佢地d食物真系一般,大把泰国餐厅好味过佢啦,而且我见到露天既座位,亦唔系真系咁特别,可能系香港人真系太少见呢类比较乡村既环境,所以先会咁多人,但无论如何我以后都唔会再帮衬!