餐厅: 元気寿司 (樂富廣場)
资讯:

2024-02-22 108 浏览
我同个仔都系超级饭桶。醒你地个隐藏menu每次去元气寿司都同个仔一人啪一兜寿司饭!真系好好味,饭粒分明,好似云朵咁轻柔但又有种烟韧既口感,日本米真系无得顶,加上调味得刚刚好既寿司醋,我空口食两碗easy job!炙烧虾又系必食,熟虾同轻轻烧过既mayonnaise加上黑胡椒粒,简单的美味。赤海虾比甜虾更好食,系爽口的质感,唔似甜虾一咬成pat浆。之前佢有加过其他酱喺面,不过始终系牛油赤海虾世一!午市套餐既刺身饭就一般,不过比起散叫平好多,略嫌三文鱼腩太腥,玉子烧太干,因为d饭先叫唔知食乜𠮶时多数都会食元气下午茶时段真系好抵!
我同个仔都系超级饭桶。

醒你地个隐藏menu

唔知食乜𠮶时多数都会食元气
下午茶时段真系好抵!
寿司饭
黑椒炙烧海虾