2016-05-03
前几日去咗数码港睇戏,差不多每次去完数码港睇完戏都系去 奥寿司 食饭。数码港基本上都冇乜边几间餐厅可以选择,多年前第一次去到奥寿司食饭嘅时候已经觉得,呢间野几好,一定会翻兜再翻兜。对于我来而言,呢间餐厅系高质素,价钱抵 。每次必点牛肉火锅,两条友仔食一个牛肉火锅再叫其他小食都可以好饱,因为佢嘅牛肉火锅可以另外加钱加牛肉又得,加乌冬又得 ,菜另加亦得! 另一必点仲有鸡肉棒,好钟意佢个只蛋仔配上的酱汁平时都会叫下寿司食,今次就要特别推介两个小食。1 - 原只海胆刺身 2 海胆拖罗蓉冻豆腐原只海胆刺身因为系新野,所以只系叫咗一只!真系好好味,好好味,好好味!𠮶种鲜甜,同平时食到嘅加拿大𠮶啲系唔一样架!试咗一啖,真系唔想分享,哈哈,想自己食晒一只🙊 !$120 一只,算啦,少食多滋味麻😭海胆拖罗蓉冻豆腐,上边𠮶块海胆,即刻同呢只原只海胆刺身比下去,系无咁鲜甜架,但系拖罗蓉拼冻豆腐好味 !如果大家去到山旮旯嘅数码港,都可以去奥寿司一试呀😄
对于我来而言,呢间餐厅系高质素,价钱抵 。
1 - 原只海胆刺身
如果大家去到山旮旯嘅数码港,都可以去奥寿司一试呀😄