2021-09-26
☆ 𝙈𝙤𝙤𝙣𝙩𝙤𝙣𝙚太子砵兰街440号地舖首先想讲呢到已经成功打入我最喜爱ADB TOP 3 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و✦ All Day Breakfast 成功打入到我最喜爱ADB TOP3真系好劲嘅一件事黎架,因为我成日都食ADB,但就真系唔系间间都岩心水,首先第一样要赞嘅就系,我唔食烟肉问下可唔可以转其他野,佢地好好咁转多旧烟三文鱼比我,因为有好多餐厅都都唔比人转,然后全部野食系我影完相食嘅时候都仲有个温度系到,呢样又系好多餐厅做唔到,但呢到好ok(〃ω〃)讲下d食物,个丹麦吐司好酥脆好正,仲配左蜂蜜可以搽,简单又好味,炒蛋好滑溜,不过我最钟意系𠮶个放蛋嘅雀窦,真系好正!简单讲系薯丝炸成嘅一个雀巢形嘅兜兜,好脆好香口,但完全无油腻感,碟都无多余嘅油系到,所以我真系好钟意🧡✦ 日本蜜瓜Latte上枱时店员提醒蜜瓜撞奶会变色,所以要快d饮,不过我见分别唔系话好大嘅,蜜瓜好甜,加埋牛奶个味好清甜好夹,好饮(´∀`=)
太子砵兰街440号地舖
✦ All Day Breakfast