2017-08-13 242 浏览
之前一直听到班同学讲好一锅好正 自己心郁郁想去左好耐 终于有时间去喇 当然非常期待喇旺角琼华搭lift一上 到左门口 原来系好大间幸好一早订左位 就即刻入左去!环境方面 冷气够晒冻 毕竟打边炉会令人热 非常满意地方好光猛 同样坐得好舒服 吾会感到逼!混酱方面 材料有辣椒 青葱 生蒜 熟蒜 蔴酱 等等。。。仲要不需额外收费添椰子鸡汤锅:因为同朋友比较中意清啲既汤底 所以今次order左清得黎又带有甜味既汤底。汤底为奶白色 当中当然有数件鸡件 椰子肉 粟米 萝卜 非常足料味道方面 非常清甜 能够饮到真真正正既椰子味!本人推介比大家拣依款汤底饭品方面自行自取!炸响铃:依度既响铃好脆身 吸入汤汁更好食!白鳝片:个人觉得超级正!口感好爽口 带有鲜味!绝无泥味,鳝片绝不干身本人叫左好多碟食!生猛海虾:大大只!绝不是死虾,口感同样爽口!鹅肠:焯完之后食起上黎好爽口,但带有点点既肥膏。可以自行剪走佢再食 就不会太肥吧!稻庭乌东:餐厅用左保鲜纸包好再拎去雪住,感觉份外卫生餐厅既稻庭乌东相对大个一点 可二人分享,口感好滑 打边炉必食之选!手切肥牛+美国肥牛:两者同样带有牛既juicy味道 脂肪分布比例平均

旺角琼华搭lift一上 到左门口 原来系好大间
幸好一早订左位 就即刻入左去!

环境方面 冷气够晒冻 毕竟打边炉会令人热 非常满意
地方好光猛 同样坐得好舒服 吾会感到逼!

椰子鸡汤锅:

饭品方面自行自取!

炸响铃:依度既响铃好脆身 吸入汤汁更好食!

本人叫左好多碟食!

生猛海虾:大大只!绝不是死虾,口感同样爽口!

稻庭乌东:餐厅用左保鲜纸包好再拎去雪住,感觉份外卫生

手切肥牛+美国肥牛:两者同样带有牛既juicy味道 脂肪分布比例平均!餐厅既牛有两样比食客拣,的确不错!

牛栢叶:大小适中,食上去好爽口吾会硬身 正

饺子同鱼皮饺:同样juicy 另外外皮刀为薄身。个人觉得可以连同稻庭乌冬一齐食用喔!

乳酪雪糕:必食必食!
自行针雪糕 想要几大杯就几大,仲有吾同配料拣。个人拣左大量彩虹粒粒。乳酪雪糕既酸甜度适中,好好味又开胃
自己一个人已食左三杯

下次一定要再帮衬