好开心呀我最爱的OMAKASE餐厅..呢家星期一至五出左丼呀!!除左有平时的OMAKASE MENU之外,,呢家有新野呀..好细心, 有时LUNCHTIME唔够时间又想食好野都可以去喇呢家..月尾唔够钱又想食好野都好抵丫!!!!!!!!!!!!!!!!哈哈!!!虽然有时间的话我都好想拣OMAKASE SET..不过!!!!!!!!!!!!!!呢家冇咩时间都可以食丼!~我想讲个性价比极极极极极极高!!!!加埋整体真系不得不全部5星!!!***我想讲觉得好靓!!每一啖饭都可以食到刺身~坚!开!心!!!!!靓到净系呢个丼.........我都影左好多张相!!!职员都好细心咁讲解系D咩, 点整同埋...由淡味至浓味的次序...佢个丼SET会跟一个前菜.茶碗蒸.汤.渍物.雪糕!!!!!!!!真心性价比高到我都唔知点形容, 只可以讲你去食完就知喇..佢除左呢个丼仲有另外3款的..我唔记得系咩LU详情可以睇返我影低左个MENU~认真听完有D咩刺身都要介绍下~虽然可能次次有机会唔系一样...因都可以参考下:左口鱼包住烧香左的左口鱼边(好香仲有鱼油味)脑天(轻轻烧左个面所以鱼香味出左)深海池鱼(我好钟意
加埋整体真系不得不全部5星!!!***
靓到净系呢个丼.........我都影左好多张相!!!
真心性价比高到我都唔知点形容, 只可以讲你去食完就知喇..
我当佢叫左厨师发板的丼
左口鱼包住烧香左的左口鱼边(好香仲有鱼油味)
脑天(轻轻烧左个面所以鱼香味出左)
深海池鱼(我好钟意的!口感好好!爽又有鱼味)
赤身(酱油味的.我好钟意食)
大拖(入口即溶)
甜虾(鲜甜)
梭子鱼(轻轻烧左个皮, 鱼味浓)
贝柱(用自家制的鳗鱼汁捞埋好有鲜味)
帆立贝(有少少柚子/柠檬味.感觉好FRESH.个帆立贝同外面唔同的真心劲新鲜)
三文鱼子(佢较得好好.有柚子有酱酒有少少甜味带出返佢的鲜味.粒粒都卜卜的)
海胆(鲜甜.味浓.CREAMY)
鲭鱼卷(用鲭鱼包住调过味的饭.上面放左干飘再加左D WASABI同葱油.鱼味劲突出)
芝士味雪糕
茶碗蒸