2022-11-19
*✲゚*。🐟我最钟意嘅夏威夷poke 尖沙咀新分店💛之前都食过呢间夏威夷poke bowl铜锣湾分店好多次 因为性价比好高😍原来尖沙咀最近都开左新分店 好方便😝呢度装修好有夏威夷风🌺🤣有好多唔同嘅配料可以自己拣 而且Regular份量都好大碗 一个女仔未必食得晒价钱唔贵 最平$88已经包左protein, base(salad & rice), 酱汁同3款toppings😆我今次拣左Build your own bowl 所有野都自选 拣自己啱食嘅嘢💁🏻♀️Protein可以喺吞拿鱼/三文鱼/ 八爪鱼/杂锦香菇/慢煮鸡胸 拣1/2款Base 建议拣 Salad + Sushi rice/ Brown rice 太多饭真系食唔哂另外加$15有温泉蛋/牛油果同三文鱼子等等嘅配料🤤酱汁系5拣1 推荐果仁芝麻酱 Nutty Buddy/ 山葵乳酪酱 Wasabi Yogurt😍调味料可以根据喜好拣哂全部都唔洗额外加钱架🤣 有紫菜丝 芝麻 木鱼丝 海盐 果仁 辣椒碎 脆蒜片💁🏻♀️食哂成碗真系超满足 抵食又好味🤤饮品叫左个牛油果好昔 超级大杯好饱肚🥑另外罐OHAA只系加$2咋🤣-✨ Build
我最钟意嘅夏威夷poke 尖沙咀新分店💛
原来尖沙咀最近都开左新分店 好方便😝
呢度装修好有夏威夷风🌺🤣
另外加$15有温泉蛋/牛油果同三文鱼子等等嘅配料🤤
食哂成碗真系超满足 抵食又好味🤤
饮品叫左个牛油果好昔 超级大杯好饱肚🥑
另外罐OHAA只系加$2咋🤣
✨ Build your own bowl ($108)
✨ 牛油果奶昔 ($38)
📍Peek-a-poke @peekapoke
▫️铜锣湾希云街16号地舖
▫️尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦地库 Heath S01B号舖
#cafefoodsnap_💛
#cafefoodsnap_CausewayBay