2022-05-05
自从佢一年前开左之后,我成日星期六都会黎食下午茶,坐得舒服,有得打卡,而且又价钱相宜。今次系第一次嚟食晚餐葱油猪扒煎蛋饭 大推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻首先猪扒厚切,多汁美浓,配上新鲜沙律菜,加上半熟太阳蛋,猪扒配上嘅酱汁非常夹,我超级钟意😬😍烧美国顶级封门柳(五成熟)大推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢一份绝对有惊喜,因为冇谂到系茶餐厅都可以食到一份多汁肉淋既牛柳,呢一份配咗黑松露薯条,冇谂到薯条都咁好食😀亦都配咗蒜头同菜,入口啖啖肉,超级满足,超级啱我食肉兽。😎山楂菠萝咕噜肉西班牙黑豚肉呢个都超级好食,入口非常甜,配上一啖啖的菠萝,再用猪扒饭嘅白饭黎送𩠌,一流嘅选择,绝佳嘅配搭☺️美味指数100分安格斯牛柳配黑醋汁 都系大推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻成晚咁多肉同饭类,梗系要点番一个菜类,牛系我最钟意嘅肉类,呢一个安格斯牛柳薄切,配上酸酸既黑醋,帮助解除油腻饮品方面,点左一杯草莓雪糕拿铁,但系略嫌太甜,唔系太钟意😩
今次系第一次嚟食晚餐
葱油猪扒煎蛋饭 大推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
葱油猪扒煎蛋饭
烧美国顶级封门柳(五成熟)大推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
烧美国顶级封门柳
山楂菠萝咕噜肉西班牙黑豚肉
山楂菠萝咕噜肉西班牙黑豚肉
安格斯牛柳配黑醋汁 都系大推👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
饮品方面,点左一杯草莓雪糕拿铁,但系略嫌太甜,唔系太钟意😩
草莓雪糕拿铁
松露海盐薯条