2014-08-14 5044 浏览
久仰schoolfood既大名,一直都好想试但太多人,见到咁多人都无耐性等… 但上星期二两点几系又一城见到唔多人等紧就即刻去左食!最后等左差唔多半个钟就有得食! 乌卒卒 墨鱼汁整成既卷物,入面有鱿鱼,仲有啲脆卜卜既质感,夹埋一齐食系劲好食!食左一旧之后忍唔住狂食!见到隔离枱𠮶个黄色皮既卷物都好吸引,下次会再试其他! 厨师卡邦尼年糕好好食!一直都好中意食carbonara同韩式年糕,估唔到carbonara同年糕可以咁夹,仲有埋粉丝!好味道!厨师呢只应该系有少少辣但其实都唔算辣,唔食辣的都可以接受到!泡菜炒饭无咩特别,同埋有啲太辣,不过捞埋啲蛋汁都唔错总括而言,school food系值得试下fushion韩国菜既好选择,我会再去!

乌卒卒

厨师卡邦尼年糕

泡菜炒饭

无咩特别,同埋有啲太辣,不过捞埋啲蛋汁都唔错