2023-10-28 1412 浏览
『深水埗-回忆客栈』 回忆,总是美好的,所以要与最爱的人一起创造。.『回忆客栈』一入到门口已经有一阵怀旧嘅味道,昏黄嘅灯光,加上怀旧嘅音乐同埋装饰,令人一秒回到过去💫开心饭局,约埋一班知朋好友,一齐食串烧饮下啤酒,真系相当之Chill呀🍻.值得介绍嘅系呢一到嘅招牌花甲粉🌟花甲嘅份量都唔少,而且都几大只,食落口冇沙,仲有少少海水味😋而粉就煮得岩岩好,重点系吸晒啲汤汁!好入味!呢度仲有香港比较少见嘅小龙虾!只只虾都系好新鲜,又系吸满哂香香辣辣既汁,每一只都好惹味😋烧生蚝都几大只,烧完冇缩水,配上蒜蓉食,是我的最爱💕而其他串烧都系新鲜滚热辣咁样烧出黎!烧得好好食!地点喺深水埗地铁站附近,揾到嘉顿就系嘉顿斜对面,好方便大家约埋三五知己一齐嚟食!.回忆客栈 (富临门大厦) (深水埗)📍深水埗青山道9-15号富临门大厦地舖
『深水埗-回忆客栈』
回忆,总是美好的,所以要与最爱的人一起创造。
值得介绍嘅系呢一到嘅招牌花甲粉🌟
烧生蚝都几大只,烧完冇缩水,配上蒜蓉食,是我的最爱💕
而其他串烧都系新鲜滚热辣咁样烧出黎!烧得好好食!
回忆客栈 (富临门大厦) (深水埗)📍
深水埗青山道9-15号富临门大厦地舖