2021-07-12 84 浏览
对于一个好钟意去旅行又好钟意食炸鸡嘅人嚟讲,Popeye 相信大家都会响机场嘅时候食过。可惜因为机场重建, popeye就已经唔响到,今日就响旺角top 既foodcourt揾得返佢啦!叫咗一客传统炸鸡配薯条。炸鸡依然出色咬落去,劲juicy劲脆,就算我其中一嚿炸鸡系鸡胸食落去依然都好嫩滑佢嘅薯条系其他快餐店唔可以比较嘅, 特别香脆惹味!另一客就叫咗炸鸡柳炸虾洋葱圈呢一个就好啱女士朋友尝试,每一口都系肉唔需要担心lum骨, 而佢嘅炸粉同普通炸鸡件唔同,外层有一层脆炸皮, 比普通炸鸡件咁脆口。洋葱圈同炸虾后又多一个选择,可以畀女士小食淀粉质!鸡柳肉质亦都好滑,啲虾都几大只,都算爽口食完之后仲可以响food court揾其他唔同类型嘅饮品食物去尝试。
叫咗一客传统炸鸡配薯条。

佢嘅薯条系其他快餐店唔可以比较嘅, 特别香脆惹味!
另一客就叫咗炸鸡柳炸虾洋葱圈

鸡柳肉质亦都好滑,啲虾都几大只,都算爽口