2024-02-13
常餐澳牛既炒蛋唔洗讲真系一流🥺又滑又好味到底点做到😭将啲蛋放系有牛油既多士上面 哇我就嚟幸福到晕低🥺点解可以咁好食 10分比9.9分!如果多士记得叫埋烘底就10分比100分🤩另外唔好以为个火腿通好普通 无谂过佢都几挂汤 一啲都唔求其~热蛋白炖鲜奶 呢个真系世一🥺但建议唔好一路食一路饮啲好浓味既跟餐茶 要试真佢个奶味🥲对于我呢个平时劲中意蛋又劲中意饮奶既人嚟讲 呢个真系好食到不能形容😭❤️佢一啲都唔甜 但劲浓牛奶味 口感又厚厚地有啲似greek yoghurt咁 好满足啊🥺.杏汁炖鸡蛋 嗌同食个时都唔知原来有杏汁🙊睇返餐牌先知 个人觉得呢个无炖奶咁好食~不过都好有鸡蛋味 觉得有啲食梗甜既蒸蛋咁样🙊.冻奶茶+冻咖啡我就饮冻奶茶 因为听人讲去茶餐厅一定要试下佢啲奶茶先会知佢质素点样😗我仲专登叫左走甜试真啲个味👻饮落去真系feel到好浓既茶味 唔系普通连锁快餐店个啲hea茶包味🙊咖啡嚟讲因为无嗌走甜 收到反映系甜到漏🤣.虽然节奏系快啲啲咁 我食完正餐再食甜品 对面搭枱既已经转左两枱🤣但叔叔们都无催我走😌嚟到呢道要学识一句:「只要我唔尴尬,就系人地尴尬。」勇敢啲唔洗太温柔咁叫多一次叔叔们过嚟就ok
热蛋白炖鲜奶
杏汁炖鸡蛋
冻奶茶+冻咖啡
虽然节奏系快啲啲咁 我食完正餐再食甜品 对面搭枱既已经转左两枱🤣但叔叔们都无催我走😌嚟到呢道要学识一句:「只要我唔尴尬,就系人地尴尬。」勇敢啲唔洗太温柔咁叫多一次叔叔们过嚟就ok架啦🙊唔识惊佢地其实都好nice的~