2009-06-23
睇到唔少人对呢一间的评价好差.不过我一直都有帮亲呢一间想不起来小妹中学放午餐.由中3到中5,都一直系想不起来食饭.之前呢间餐厅给我既感觉.太<唏>.果哟女侍应又差.眼光又衰.金头发短,好似飞女.裤制服同环境感觉都好差.不过,有一次同同学开始.俾个大雪人吸引就入了去一试.当时试过焗饭又几好味WO.之后一直都黎食,夜晚有时同男朋友都会黎.因为俾呢一间既晚餐日式便当同猪脾吸引便当姜汁超好食味道根本可以同平时出街食饭更好.猪脾既味道我咁大个女第一次,令我可以食咁多肉我时时出街玩.男朋友带我食过唔少>>所谓既美食.但比起想不起来 真系差.例子:乌冬~味千拉面又贵40几蚊,汤又淡.想不呢度既汤乌冬既汤,超有日本风味!前排试过呢间既肥牛火锅?有D好似元绿38蚊火锅既感觉,但系试过又唔同WO汤既味好浓,菜又多.又有饭送~超好味.我已经毕业了.有时出街食饭既味道也不及想不起来.价钱仲可能想不起来更好. 不过.我因为工作地点少咗帮亲了,我早几日去食.失望了.之前我返学食过既日式加喱味道差.加喱点会咁<结>架?!:好似浆湖咁?!好肉酸.(又唔甜又唔香之前都
价钱仲可能想不起来更好.
不过.我因为工作地点少咗帮亲了,我早几日去食.失望了.之前我返学食过既日式加喱味道差.加喱点会咁<结>架?!:好似浆湖咁?!好肉酸.(又唔甜又唔香之前都唔会咁,男朋友叫咗肥牛乌冬,炸鸡翼.肥牛汁既味道唔同咗.好似求其<六-六>放D汁就算咁.汤又冇哂果种野味.鸡翼又冇以前既野味同香.叫杯苹果绿茶又甜到糖水咁服务差环境差,我都有预料.但隔两三个月点解可以差到咁?原本念住可以回味下既心情完全飞走哂