2005-05-29
有时一间餐厅唔止系要好食,仲有好多野系会影响到对佢地既评分~milano系我第一次真真正正食italian野食既rest.,而且个环境气氛系几好,所以我列入佢为我最爱既餐厅~点都好每年一定要朝圣一次,因为成日都会miss呢间野,虽然真系唔系经济型消费~好多时都会叫佢既pasta,pizza,又或者set,当然set就真系唔flexible,因为我认为佢地出色在risotto,pasta,pizza,而唔系set~佢地set既水准可以话出面有好多餐厅会好过佢地~每次一定order佢地既risotto,因为真系觉得呢度系最好食既risotto,因为软硬岩岩好,个汁稀杰程度适宜,份量令人满足!!!又或者唔系个个都觉得,但佢地既食物正中我杯茶~佢既set就真系可以冇咩期望,因为系我expect之外既水准,不提也罢.推介: mushroom risotto,seafood angel hair, appertizer dishes, pizza