我今晚31/03系左敦经过,朋友记错左同我试过呢度,所以约左我系度等。小小的一间食店,坐位算不少,所以人多的话相信会比较逼,不过可能我地早去,只系6点多,冇客!呵呵!第一次去都系试d基本野先,所以试左以下几样传统既焗猪扒饭份量唔够,味道偏淡,猪扒口感一般,饭底有碎葱粒,睇得出用心做,不过焗得唔够干身。有改善空间。特价既焗青蚝加田螺(各两粒)田螺味道ok,细细只,口感不俗。青蚝冇试,睇个样好似唔错,但系铺底既薯蓉几正!多左小小油,但系味道几好!肉酱意粉冇试,size同我个饭一样,但系我朋友话肉酱份量唔够,味道唔错,够干身,不错。焗大头虾,又系特价的只得一只!卖相老实讲唔系咁好,只虾size我觉得都几细,不过只虾又几弹牙㖞!12蚊如果有两只我觉得比较好d。冻奶茶唔得!一杯唔好饮既酒店式奶茶,冇奶味、茶味唔香!茶餐厅好饮好多。总括黎讲,一般啦,以咁既价钱,咁既质素其实算唔错,特登去食就唔会喇,久不久食下都可以场内2位员工都系后生仔,睇个样唔系咁友善,但系做野又几好㖞,仲好有礼貌,"唔该"、"多谢"今晚听左好多次,值得一赞!另外一位相信系经理或老板既男人亦都好好礼貌,后面一台落单既时候,听到佢
第一次去都系试d基本野先,所以试左以下几样
传统既焗猪扒饭
特价既焗青蚝加田螺(各两粒)
肉酱意粉
焗大头虾,又系特价的
冻奶茶

另外一位相信系经理或老板既男人亦都好好礼貌,后面一台落单既时候,听到佢提供好几样介绍,服务水平几好!