食左呢间餐厅好多次, 真的要写个食评赞下佢.  首先, 佢地$33一个快餐包汤包饮品, 仲要份量多又好味, 系今时今日都已经唔知边度有了, 即使深水埗街市既熟食中心食一个餐都要成$34, 何况佢地仲有汤送呢!!食左咁多次, 最钟意系佢地既快餐牌里成日见到既冬菇蒸肉饼, 肉饼份量大, 又滑又够味, 真系可以用黎KO晒成碟饭呀!!  有时快餐牌又会有干炒牛河, 又系又大碟又好味呀!!  大佬, 炒粉面都常都要成40几蚊架, 有D仲更贵添, 而佢摆系快餐牌时连汤连饮品都系$33, 真系冇野好讲.而今次催使我写食评系因为刚刚上星期日去食LUNCH时竟然系快餐牌见到西柠煎软鸡, 第一次见到呢个选择即时二话不说叫一客来食.  哗!!  上枱时竟然同我地之前叫过一次系小菜价既份量系一样咁多同一样咁好味, 简直喜出望外呀!!  所以个餐食得好开心, 因为觉得超抵食, 亦很多谢老板咁益街坊, 多年来不加价, 亦冇减份量, 可知道数年前$33一个快餐叫做市场价, 但今时今日就已是超抵价了.PS. 呢个快餐系由11am到11pm都有呢, 真系好抵, 老板抵赞!!
2017-05-07
  • 蒸肉饼