成日听人讲元朗有好多嘢食,今日走来试吓依个特色嘅土耳其菜,一个人食就唔够喉嘅,所以我揾埋两个FD 一齐试试佢!印度咖喱鸡 $88见到个餐牌就觉得好得意,点解土耳其菜会有印度咖喱鸡,虽然冇问老板但系食落去就知道应该系原汁原味,因为同其他人嘅印度咖喱都好似,都系咁好食,虽然冇影到但系我哋都叫多咗个烤饼嚟点嚟食!脆皮鲜奶卷 $48我Fd话一定要推介依个,因为呢一个唔似我哋食开𠮶啲炸鲜奶咁样,佢都系好有奶味但系佢𠮶个口感就系唔同,好特别唔识讲但系就好好食所以要推介㖞😂😂深海鱼柳沙律 $60最后呢个呢就都OK嘅,不过可能之前听中东嘢就一定系肉类多冇乜海鲜咁就觉得几得意啦,原来土耳其都会有海鲜嘅食嘅~~
印度咖喱鸡 $88

脆皮鲜奶卷 $48