2021-05-20 152 浏览
我真系好钟意食鸡翼,有新鸡翼店开紧系要试试佢,听闲仲系飞机师开👨‍✈️,唔食得都睇得啦😍😍😍焦糖威士忌鸡翼食落去甜甜地,嗅落好香酒味,入口又唔系太重酒味🥃,唔似醉鸡翼果种,鸡翼要有小小脆脆地既糖,几有趣咸蛋黄鸡翼🌅我最钟意哩个味道,本身都好钟意食咸蛋黄野,加埋哩个炸鸡翼真系好正,成件事好香口,可以一个人食晒4️⃣只蒜蓉牛油鸡翼本来谂住哩个好普通,但食落又好好味,D蒜蓉炸得岩岩好🧄,唔会有苦味,牛油又好香,十分欣赏和风牛肉饭🎌哗!牛肉饭包装无得输,果个易拉罐系我叫饭既理由,至于味道都好食,牛肉好入味,不过可能因为饭量多,下次要叫D汁可以多汁满杯菠萝🍍有果肉哩菠萝沙冰,味道不错,夏天饮一流!🏄‍♂️重点!!!跟餐只要加十几蚊就有特饮哩个餐两个人食真系超饱!完全可以当一个晚餐!

焦糖威士忌鸡翼

咸蛋黄鸡翼🌅

和风牛肉饭🎌

满杯菠萝🍍

哩个餐两个人食真系超饱!完全可以当一个晚餐!
咸蛋黄鸡翼
2021-05-16