2019-05-04
话说星期五就同友人去左呢间楼上cafe坐下食下野咁,上网见到佢有个和室好靓所以对佢充满期待🥰咁我地上到去就要左间和室,每人最低消费$120,咪当自己租左间和室啰🥺我地分别叫左一个日式鸡肉饭同埋一个忌廉鸡肉饭,仲叫左一杯冻同埋热ge mocha,野饮上果阵都唔错,浓得嚟又唔系好甜,就系冇咩朱古力味,都几好饮ge,不过我觉得StaXbucks或者PacXfic好似好饮过佢🥺佢原价好似系$4X~5X到,加埋去饭到要$2X,不如都系饮番上面果两间ge算🥰好啦咁d饭嚟到啦,真系哇左出嚟,唔系惊喜ge哇,系失望ge哇,完全睇唔出碟饭边忽日式🥺,d汁又好似水咁稀,食左几啖,d饭都几干,而d忌廉汁就好似出面果d料理包买番嚟再沟少少水咁样🥰,个咖哩都系咁,完全冇味😆,两个饭d𩠌系一样ge,鸡肉就系好普通ge鸡肉,友人话d红萝卜未熟,我整体就觉得唔系好掂🙈个饭仲要系$78蚊😍,不如我买几包料理包番去自己煮啦,仲好味过佢😳然后我地真系叫唔落其他野,所以两个夹埋净系比左$240就算,即使未够最低消费🥺果两碟饭我真系影唔落,实在太普通🥰,一定冇下次
果两碟饭我真系影唔落,实在太普通🥰,一定冇下次