(非会员)
2006-07-30 1 浏览
阿妹请食饭,佢话好想黎呢间试,因为d comments 好似唔错,而且系佢请㖞,紧系佢话事啦.一家人包括mummy,老豆,细佬,阿妹同我五个人分别order 左唔同既野, details are as the following:-1) 千层阔面(set dinner) $482) 炒意粉(set dinner) $483) 汉宝扒(set dinner) $404) 咖喱龙利柳(set dinner) $585) 咖喱鸡饭$38除左(1)千层阔面,(2)炒意粉及(4)咖喱龙利柳系跟野饮外---加$5可转冻饮,加$10可转搞滑冰或者奶昔, 其他散叫,而我地五个人就要了4杯饮品包括:一杯朱古力搞滑冰两杯冻柠茶一杯可乐先讲千层阔面,可能太有期望,所以失望都相当大,细碟唔够份量不在话下,一层汁一层面,三文治咩家下,d鸡肉几零碎,但胜在够热.而我觉得真的好一般.而个炒意粉则相当不错,卖相及份量都恰到好处, 咁多样之中觉得最好食!~(但冇话食到叮一声个只咁㖞),够热,意粉都ok, 酱汁都ok.汉宝扒不过不失, 都算几好食, 但因为系汉宝扒,其实食唔出个扒的鲜嫩程度, 而且一切就碎哂,你觉得点呢?

1) 千层阔面(set dinner) $48
2) 炒意粉(set dinner) $48
3) 汉宝扒(set dinner) $40
4) 咖喱龙利柳(set dinner) $58
5) 咖喱鸡饭$38

一杯朱古力搞滑冰
两杯冻柠茶
一杯可乐

咖喱龙利柳个咖喱汁都几辣,因为我唔食得辣,但mummy 话几好食,龙利柳无乜特别, 炸得脆,阿妹话好食,虽然薄身.

咖喱鸡饭, 好辣, no comment !!!
但阿妈话好食, 难以理解!!

至于饮品,个搞滑冰要成$35, 唔系贵,个卖相唔错, 但饮落同普通冻朱古力冇咩分别.

服务方面,值得一赞,waitress 好好礼貌,而且可以慢慢坐低食, 唔会赶客, the price overall is reasonably cheap.

是次晚饭加一, total:$300

p.s.我觉得个餐牌好有外国唐人街的menu feel !!!