餐厅: 大家樂 (天澤商場)
资讯:

2016-06-16 240 浏览
晚上,母亲大人唔想煮饭,于是乎我地又落左楼下食。小妹提议到大家乐食呢个海盐柠檬烤鸡餐再加$10将两罐汽水改为两杯特饮———Oreo碎碎雪糕红豆冰 及 杨枝甘露冰杯oreo碎碎雪糕红豆冰尐红豆好多都系原粒,但又㷛得好淋,oreo云呢拿雪糕无论系云呢拿定oreo味都好突出,但雪糕会溶得好快;杨枝甘露冰睇上黎好水汪汪,但饮落有芒果又有西米,味道都足够。套餐中有个番薯,甜系甜,不过太熟,熟得滞,水份又太多,成旧淋patpat粟米好似水烚嘅咁,完全冇味的,如果可以提供尐牛油就更加好啦只海盐柠檬烤鸡,唔知系唔系海盐落得太多,好咸,而柠檬味就完全食唔出,不过鸡肉唔算太鞋,照体都系试过就算
粟米好似水烚嘅咁,完全冇味的,如果可以提供尐牛油就更加好啦