2020-05-12
放假,当然唔会咁早起身啦!我同老公瞓到中午先起身,出得门口都成点几两点,呢个时间又好尴尬,下午茶又食唔到,咁既然系咁,我地就决定食车仔面。因为呢间几点食都好,个价钱都一样,唔会有分时段。讲真,呢间车仔面系工厂区黎讲都唔平,偏贵,分量少,𩠌就唔洗讲啦!阿姐会数住数住,每份得二、三旧,怕比多你咁,当然有D食物系细细粒既,会多几粒咁啦!可能大家都谂,点解我仲会去食,原因好简单,鬼叫佢好食同埋同附近黎讲,佢叫干净企理咩。餐厅:来多碗车仔面我地食叫左乜我就唔讲,大家睇相就知道。讲下佢有乜好食啦!尤鱼、牛肚、猪红、猪肠同萝卜都要试下,钟意食辣既朋友,佢系秘制辣酱,系甜辣酱,你可以就自己既辣度自己加,仲有另一个叫魔鬼辣,讲真,对我黎讲就真系一D都唔魔鬼,只系BB辣,之后我再去加,阿姐就话其实系枱面既辣椒油,唔洗专登出去加。
餐厅:来多碗车仔面