2017-06-15 2399 浏览
之前打过去问,原来唔系每日都有适合素食者食既午餐,而且日日都唔同午餐,所以要打去问。到目前我都唔知边日系有黑松露杂菌长通粉食><今次落到去发现系无黑松露杂菌长通粉,唯有食住卡邦尼意粉走烟肉先啦。落单果阵职员仲好好心问我想只蛋点整、问我熟蛋﹝佢讲到明系太阳蛋﹞好唔好,我好清楚地答「好」。野食未到之前,我地经历左几次「风灾」,绝对有好似地铁车厢入面咁大风。事关店中间、唔系正门位置有别一道门,都好多客出出入入,而我地刚刚坐正度门则边….前后开左十几次….吹到头都痛埋。同事既菜式黎啦!哗!不论猪扒同牛扒摆碟卖相都好靓,佢地仲话份量足,肉质好无渣添。不过好少餐厅用荷兰豆做伴碟,我同事唔钟意食就俾晒我。终于到我个卡邦尼意粉走烟肉黎啦,咪住先,我揾匀成碟、叫埋同事一齐揾都唔见有只蛋><。跟住我即刻同职员反映,佢话佢唔知…..之后佢帮我问完厨房话「你话要熟蛋吗,厨师同你捞左落去啦。」下?仲将个波推返俾我?咁多对耳都听到你自己话熟蛋即系太阳蛋㖞….俾我系个职员一定那那声叫厨房煎返只蛋出黎俾个客、唔会扮无左件事啰,一只蛋有几贵?!个卡邦尼意粉食落好大阵汤底味,实在太浓啦&#

之前打过去问,原来唔系每日都有适合素食者食既午餐,而且

」。

个卡邦尼意粉食落好大阵汤底味,
实在太浓啦><,连我本身食开重味都觉得好咸。不过抵赞既系菇粒切得算大粒、几有口感。

一个午餐仲有甜品就够晒爽啦,
是日甜品-啫喱!都算大杯呀,而且我要求绿色同多花奶又真系ok㖞!下次我都会再黎试下其他野食既。
卡邦尼意粉