(非会员)
2008-06-07 2 浏览
哩次食饭味道 ﹣﹣ 俾超浓(生)化学调味料遮盖哂食物可能仲有既原味服务 ﹣﹣ 好似屋企细佬咁既待应,落紧单听自己电话,仲叫客等等返转头再落认真宾至如归卫生 ﹣﹣ 唔知系咪落雨天,餐厅「泣」「次」「次」,食到尾先发现筷子尾有不明「次」手污秽,唔关落雨事喇呱抵食 ﹣﹣ 睇仔咪睇啦不过,向好既谂哩间餐厅睇黎啱相约新相识情人去试下原因...餐厅有多个半开放卡位间格,有一定私隐度;又半开咁位处商场角位。倾密计又得,无话题时偷窥下商场发生既事,绝对系有利位置。无尴尬。菜牌全彩图,菜名烂GaD。有得睇很得笑𩠌菜疑是由种菜、养牛、雕埋花先上枱...我去果晚,等咗半个钟,同情人咪可以慢慢倾啰钟意玩多过食既你仲啱,某D菜玩多过食,gimmick有余,味道味味一样。睇完、玩完、食完仲有得闹,一次过满足四种欲望。两口子有共同话题(一齐闹),增进感情cool要注意既地方系,人少既时候,待应会搭嗲,煞风景呢祝你好运
哩次食饭
味道 ﹣﹣ 俾超浓(生)化学调味料遮盖哂食物可能仲有既原味
认真宾至如归
抵食 ﹣﹣ 睇仔咪睇啦

不过,向好既谂
哩间餐厅睇黎啱相约新相识情人去试下

原因...

菜牌全彩图,菜名烂GaD。有得睇很得笑

要注意既地方系,人少既时候,待应会搭嗲,煞风景呢

祝你好运
  • 无可推介