2021-01-26 1155 浏览
点解话系我饭堂系因为我已经食到比店员姐姐认得,仲会记得我食同饮啲咩😂咁啱连续两个礼拜六都嚟食,所以今日就下定决心写🤤好钟意呢间小店嘅怀旧小木屋风呢度定期会转lunch menu,基本上我嚟到都系食牛、羊、油封鸭脾同猪扒居多🥰烩羊膝 系当日嘅special promotion,我都系钟意食香口嘢多啲🤭不过佢都炆得好稔好入味~但个薯蓉好食!好滑好香牛油味❤️每次都会有嘅牛油面包🥖,每次都烘得好香好脆,我多数加埋搽埋牛油之后就直接食唔蘸汤😂餐汤每次都唔同,我比较少叫沙律😂,全部自家制,跟住我上个礼拜又系甘笋汤🥕🤣,味道就正常发挥好钟意佢哋个咖啡底,加埋奶比例啱啱好,又香又滑😋同埋佢哋食lunch有得储印仔(early bird除外),储够10个就有一餐免费午餐🍽️总结?梗系会再嚟食啦,我再储多一个印就有free lunch啦,佢等紧我㗎💛
咁啱连续两个礼拜六都嚟食,所以今日就下定决心写🤤

好钟意呢间小店嘅怀旧小木屋风

不过佢都炆得好稔好入味~但个薯蓉好食!好滑好香牛油味❤️

好钟意佢哋个咖啡底,加埋奶比例啱啱好,又香又滑😋

2020-12-06