2023-05-31
女人特别钟意食日本野🍣女人要系适当时候,学识答唔知🤷🏻♀️不过...我"鮨"道食完今餐好快"乐"☺️(🙇🏻♀️觉得好烂既唔好打我🙇🏻♀️)~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪豊洲直送✈️ • 马鞍山分店限定 • 是日推介▫️北海道毛蟹 ($188)幸福就系可以唔洗自己拆壳拆肉,都食到啖啖肉🥰原条既蟹脚肉排到靓靓,夹起食超方便🥢食完蟹脚仲未完,蟹盖仲塞满左蟹肉丝😳估唔到蟹盖咁深,舀极都仲有🥄表面蟹膏 & 蟹本身既鲜味已够,旁边另配酱汁可以唔点都得😏.▫️甲罗烧 ($88) 蟹盖内装满晒浓郁既蟹膏 • 蟹肉🦀特别位❣️系配炸银鱼仔脆饼✨,沾埋黎食香上加香😝.▪特上刺身 • 6点盛合 ($398)(鲷鱼 • 拖罗 • 吞拿鱼 • 油甘鱼 • 牡丹虾 • 带子)刺身件件都系厚切,够肥美 • 食落鲜甜😚睇到拖罗既鱼油 • 油花,我都唔洗多讲啦💯原粒厚身既带子,师傅👨🏻🍳稍为片一片,睇落又靓左🤍.▪火炙原条星鳗寿司 ($48)横睇掂睇都咁好睇👏🏻原条够晒长,够晒有睇头👀肉质香软 • 油份比鳗鱼少,食晒成条都唔会腻🫢.▪特盛军舰依个系列要召唤低碳 / 少食淀粉质既
女人要系适当时候,学识答唔知🤷🏻♀️
不过...我"鮨"道食完今餐好快"乐"☺️
(🙇🏻♀️觉得好烂既唔好打我🙇🏻♀️)
▪豊洲直送✈️ • 马鞍山分店限定 • 是日推介
▫️北海道毛蟹 ($188)
幸福就系可以唔洗自己拆壳拆肉,都食到啖啖肉🥰
原条既蟹脚肉排到靓靓,夹起食超方便🥢
食完蟹脚仲未完,蟹盖仲塞满左蟹肉丝😳
估唔到蟹盖咁深,舀极都仲有🥄
表面蟹膏 & 蟹本身既鲜味已够,旁边另配酱汁可以唔点都得😏
▫️甲罗烧 ($88)
蟹盖内装满晒浓郁既蟹膏 • 蟹肉🦀
特别位❣️系配炸银鱼仔脆饼✨,沾埋黎食香上加香😝
▪特上刺身 • 6点盛合 ($398)
刺身件件都系厚切,够肥美 • 食落鲜甜😚
睇到拖罗既鱼油 • 油花,我都唔洗多讲啦💯
原粒厚身既带子,师傅👨🏻🍳稍为片一片,睇落又靓左🤍
▪火炙原条星鳗寿司 ($48)
横睇掂睇都咁好睇👏🏻
原条够晒长,够晒有睇头👀
肉质香软 • 油份比鳗鱼少,食晒成条都唔会腻🫢
▪特盛军舰
依个系列要召唤低碳 / 少食淀粉质既朋友仔📣
刺身多到满泻🤩好似将𝟑件寿司刺身既份量,放晒系同一旧饭到咁🤤
饭量减左半,罪恶感大大减低,仲劲岩打卡📸
▫️特盛北海道海胆军舰 ($88) 浓厚甘甜 • 劲鲜🧡
▫️特盛蟹肉蟹膏军舰($48) 双重享受😎