2023-11-04
The Butchers Club Grille系一间主打牛扒嘅餐厅,有日响OpenRice见到网上book枱有主菜买一送一就即刻去试试! 去到餐厅职员见我哋有小朋友都安排咗个较便利位置,不得不提及呢度都有outdoor位置比有养宠物嘅顾客,非常贴心。呢度餐牌主菜就有买一送一,如果讲抵食其实食burger 同埋意大利粉CP值最高,$188 就有两样。 但我同先生都想锯扒就叫咗两份bone-in strip, 每份都有340g。另外撞正happy hour 红白酒买一送一,平均$25 就有一杯Merlot,真系超抵。bone-in strip $358HKD(买一送一)配菜有些少蕃茄仔,沙律菜,同半个焗到劲香嘅蒜头🧄 牛扒夹埋蒜头食不单增加味道层次,而且仲降低油腻感。另外我哋仲加配咗黑松露薯条,埋单系$548HKD。 以环境、服务、同食物与质素嚟讲我都会推介大家嚟一试。PS: 主菜买一送一只限每日5-6:30pm 🍽️ 想试就要快啲经OpenRice 订枱喇
bone-in strip $358HKD(买一送一)
质素嚟讲我都会推介大家嚟一试。