2016-04-09
寻日(8-4-2016 Fri)最后一日病假o既晏昼,又去医院见医生,大哥大嫂都陪我去睇,睇完都黄昏,可以等老公放工后一齐食晚饭.我决定带佢o地食呢间,由于大哥大媛食o左好丰富o既tea(已经叫住佢o地唔好食咁多),所以又唔叫得多.我o地决定要个13”批,两个小食同四罐o野饮,就由老公去买:1. 堂食要$95.00o既13”超级夏威夷pizza有辣肉肠,火腿,猪肉,菠萝同蟹柳.批唔算好厚,食落,芝士好够,辣肉肠唔系好辣,菠萝同蟹柳都食到有,至于火腿同猪肉,唔知系咪咁我食唔中,唔多觉有.呢个批成个味道都好舒服,OK o既.2. $40.00o既蒜牛油白汁焗青口一客好似有6只,唔睇menu唔知都唔知系蒜牛油,我觉得味道唔咸唔淡,话蒜牛油我就唔系觉有,不过就觉得唔漏.3. $36.00o既炸鱼柳薯角竟然有pat千岛汁,唔系话冇千岛汁咩?咁呢pat系咩o黎?唔通系唯一一pat,唔够做13”大pizza?薯角上次食过,唔讲啦,而炸鱼柳呢?好似唔多,鱼柳唔鯹,冇乜问题.其他:我o地原本要咖哩将军,但唔记得话冇咩o野,好彩老公都即问重有咩系冇?佢答冇千岛酱.用晒冇入货吗?大嫂原本要菠萝玉露,又冇.我
1. 堂食要$95.00o既13”超级夏威夷pizza
有辣肉肠,火腿,猪肉,菠萝同蟹柳.批唔算好厚, 食落,芝士好够,辣肉肠唔系好辣,菠萝同蟹柳都食到有,至于火腿同猪肉,唔知系咪咁我食唔中,唔多觉有.
呢个批成个味道都好舒服,OK o既.
2. $40.00o既蒜牛油白汁焗青口
3. $36.00o既炸鱼柳薯角
薯角上次食过,唔讲啦,而炸鱼柳呢?好似唔多,鱼柳唔鯹,冇乜问题. 其他:
大嫂原本要菠萝玉露,又冇.我要蜂蜜绿茶都冇.最后要o左芒果玉露同柚子绿茶.
佢o既饮品唔够冻,我谂要正视吓,要雪冻啲喇.