2022-10-07
🤎老坛酸菜鱼🤍酸菜鱼味道咸鲜酸辣,香气浓郁诱人,一上枱已经闻到好香嘅酸菜味,我自己有个习惯就系第一件事一定要饮吓佢个汤😋果然佢个汤真系好足料好重味,酸酸辣辣好正啊!我已经急不及待食佢啲鱼😂鱼肉非常弹牙。仲要冇骨,very good!🤎刀拍前男友 🤍我闺蜜话一定要叫呢个,因为佢啱啱先同佢另一半分开咗嬲死佢,所以为咗一解千愁一定要叫呢个,等厨师当佢系青瓜咁拍🤣果然佢真系食咗好多🤣我谂佢真系超级嬲🤪🤎正经的鸡被撕 🤍好搞笑嘅菜式名,一睇就知道系手撕鸡。旁边仲有好多辣酱汁,捞埋一齐食好正㗎🤭我都几建议大家要叫呢个食🤎雨露均沾🤍初头仲谂紧系咩嚟,原来系红糖糍粑😏系糯米打糕制作而成,相比起韩式年糕更加重米香同埋较为烟韧,夹埋香脆嘅外皮,感觉十分过瘾。黄豆粉+红糖浆亦系非常合拍嘅组合,女孩子一定要食多啲,因为红糖对身体好❤️❗️
酸菜鱼味道咸鲜酸辣,香气浓郁诱人,一上枱已经闻到好香嘅酸菜味,我自己有个习惯就系第一件事一定要饮吓佢个汤😋果然佢个汤真系好足料好重味,酸酸辣辣好正啊!我已经急不及待食佢啲鱼😂鱼肉非常弹牙。仲要冇骨,very good! 🤎刀拍前男友 🤍
我闺蜜话一定要叫呢个,因为佢啱啱先同佢另一半分开咗嬲死佢,所以为咗一解千愁一定要叫呢个,等厨师当佢系青瓜咁拍🤣果然佢真系食咗好多🤣我谂佢真系超级嬲🤪 🤎正经的鸡被撕 🤍
好搞笑嘅菜式名,一睇就知道系手撕鸡。旁边仲有好多辣酱汁,捞埋一齐食好正㗎🤭我都几建议大家要叫呢个食 🤎雨露均沾🤍