两星期前订咗一围12人嘅套餐,网上过数落订,WhatsApp 收到按金纸,一切顺利。今晚嚟到,经理、侍应、食物都唔错,心谂又冇网上所讲服务咁差啫。点知,行出去埋单,个阿姐😡一开口已经臭串语气,我同佢讲枱号埋单,佢话:我地冇呢张枱号;我边指住枱嘅方向,边形容佢知叫咗咩套餐,其实张枱位置只系喺收银处隔离第三张枱,而果边只有我地一围12人枱,其余都系啲二人枱,但佢望都唔望,就叫我返去睇清楚枱号。(我心谂咩态度呀)我行返去攞个座枱牌比佢睇,确实我冇讲错枱号,但佢都话冇呢张单,要我再行多次攞张套餐纸佢睇先查到🤬之后叫我比张按金单佢,我边答话WhatsApp 度,一边就开个WhatsApp 佢睇,条友又系望都唔望吓个电话,就好串咁话:「吓!睇相!」二话不说叫个经理过嚟话我而家咁嘅情况;个经理嚟到话佢知啲网上按金纸本佢地存嘅位置,搞咗10分钟先埋到张单,仲要一直受气,我心谂呢条连自己间铺点运作都唔知,学咩人做揸fit人;客人嚟帮衬,你就当人嚟乞食咁,如果唔系靠你班员工,而你咁嘅态度,听执笠啦!