2015-09-08
.............玛莎 燕麦蓝莓朱古力曲奇 $11👍👍 (5分满分).............👉👉M.....比起前两款 前面好食d😂😂👉👉.........比起包装饼 包装饼好食d😂😂 👉虽然燕麦好健康 但我真系mama地🙈好硬好似 一旧好鞋口既物体 放入我个口咁😂😂😂😂😂😂😂👉由于佢#特价 $33/ 3块 平过#mrsfield 吸引左我食阿妈觉得几好 我就觉得#难健康 咁 米搞🙅买番包装饼好过 👉👉玛莎既包装饼: #茶饼 ,#朱古力#曲奇饼 ,#消化饼 ,#蓝莓#馅饼 都好鬼正💋💋其实佢大部份饼都好松化好好食👉👉系朱古力曲奇饼硬d 但食食下咬咬下又食上瘾😂可以练牙力😌😏😏👉👉之前买过只莴夫样既饼好难食 永世#blacklist 😠 佢d糖同朱古力我都无乜兴趣.............玛莎 底脂士多啤梨朱古力冬甩 STRAWBERRY DOUNT$13👍👍👍👍 (5分满分).............👉此冬甩吾似炸过 似系面包整成圆形加朱古力酱😊 👉#士多啤梨 味 比#朱古力 味 甜哦🙈👉士多啤梨味上面有彩虹糖针😍但朱古力得黑糖针 不过糖针味道无分别 都系色素姐😛但就靓d 我
玛莎 燕麦蓝莓朱古力曲奇 $11👍👍 (5分满分)
👉👉M.....比起前两款 前面好食d😂😂
.............
👉士多啤梨味上面有彩虹糖针😍但朱古力得黑糖针 不过糖针味道无分别 都系色素姐😛但就靓d 我觉得2种都靓 不一样的美
👉朱古力皮未做到脆片 所以吾会一咬就甩晒皮😈 吾知因为溶左定乜东东
.............
玛莎 底脂朱古力冬甩 CHOCOLATE DOUNT$13👍👍👍👍 (5分满分)
今日食完 墨西哥菜 系中环行左阵 去左玛莎睇一睇🙈
吾知点解 而家玛莎一有promotion就会email通知我😂不过算啦 反正我妈妈好中意买玛莎既西裤同鞋 我又好中意买佢既饼🙈😙 讲番正题:#朱古力#冬甩 几好食😙
其实我好中意面包类 我是#面包控 ✌
👉此冬甩吾似炸过 似系面包整成圆形加朱古力酱😊
👉比#山崎 既冬甩好食 而家山崎既包好油 明明系我中学年代好好食😯而家经过亲都吾开胃😂
👉朱古力系#低脂 无咁甜 好似难健康咁 不过好食就得啦😌高定低我都无所谓