2019-05-13 3118 浏览
我系食晚上既自助餐,餐厅座位都多,而且都好多人去食,但款色就真系好小,佢啲熟食得好少款色,而且好多都系冻冻地,个人比较推荐即烧既牛,但得两块,而个主打烧龙虾就有少少鞋同5够味,好啲熟食系限量拎所以要有人帮你夹同切,但通常都要你提佢你要佢先行泥切,如果米佢只会直接冇视你,依点真系好需要改善。最重要既系佢菜单上面提及到既食物好多都冇。至于啲鱼生5够新鲜而且有啲暖暖地,食洛好似放左好耐禁,感觉上好5新鲜,除左三文鱼外,佢得其他两款鱼生有得简,款色少之余,每次分发既数量都好少,连基本既生𧐢果啲都冇之后,佢哋员工既服务态度真系好5得,每次去拎啲限量啲既野食,一多人排队就分发果时好黑面,令人5想再去。有两个粉面部既成日都挂住倾计冇去留意到有冇客人系到等更,要人出到声讲5该先知。系楼面既员工亦都系有待改善,差五多你食完就已经准备良定收你啲碟,一食完一碟好快地就收走左完全冇问到仲需五需要,连上面对筷子都收左,所以应该真系问清禁客人先再收,如果米只会造成更多不满佢既甜品方面会优秀过熟食同鱼生,因为款色会多啲同埋依个蛋糕都好有新鲜感同特别,佢系系人面前即烧个蛋糕然后派俾有排队既客人,味道方面因为太多人派冇

佢既甜品方面会优秀过熟食同鱼生,因为款色会多啲同埋依个蛋糕都好有新鲜感同特别,佢系系人面前即烧个蛋糕然后派俾有排队既客人,味道方面因为太多人派冇去到拎所以五知。另外佢烧蛋糕之前系冇任何通知,所以有啲本身坐系位既人都5知有依个节目。

整体泥讲一啲都5推荐,加上5值依个价钱,放题会仲好过依间自助餐