寻晚第一次嚟呢间食大闸蟹放题我个人感觉🙈🙈🙈又贵又唔好食😌😌😌啲大闸蟹完全冇糕嘅、奄仔蟹叫咗六只都系冇高嘅另外有一只系黑色死咗嘅、连鲍鱼都唔好食、反而小菜都还可以咁如果我食小菜我就唔使畀六百几蚊食一个大闸蟹放题啦、重点系在柯打嘅话系要催几次先有嘅🤔🤔🤔食大闸蟹竟然成间餐厅系冇湿纸巾嘅要自己去洗手间洗手、仲要系除咗杯姜茶系佢哋送之外其余在叫嘢饮系另加钱嘅😑😑😑仲有啲员工喺大个口罩露出个鼻哥嘅、员工服务又非常一般、总括嚟讲如果食大闸蟹放题呢间真系超唔抵食又唔好食有少嘢选择😌😌😌呢度连执碗个姐姐都好串、叫佢执好枱面啲碗碟佢竟然系叫我哋自己执出嚟畀咗佢先😑😑😑都系𠮶句啦如果我畀六百几蚊食一餐咁嘅饭就不如真系唔好嚟食啦、我从来未试过食一次大闸蟹放题系咁差咁差同咁差㗎因为重要事情要讲三次😆😆😆

[IMG:6/

成晚最好食就系呢个金银蛋时菜🤣🤣🤣
大闸蟹虽然系有识喐嘅但系真系完全冇糕、连啲肉都冇乜🙈🙈🙈
小笼包味道可以但系个皮比较厚😅😅😅
但系一句讲晒真系唔会再帮衬呀真系又贵又唔好食服务水准又差😑😑😑
2022-10-27
等候时间
120 分钟 (堂食)