2024-06-26 116 浏览
今日朝早6月26号, 行入美心见到有新推出嘅产品, 就谂住试吓啦。因为喺附近返工,新鲜面包其实都冇咩选择。眼见有两位女士应该系美心推广产品嘅员工,或是品质监察, 都有叫顾客尝试新产品。呢个包嘅尝鲜价系$16, 中环嘅价钱嚟讲系正常,但返到公司食第一口,已经感觉好难食! 首先外面的pancake好甜,那种甜是死实的甜!!! 然后成个包都系冻嘅,你见到𠮶块芝士唔会融你就知道系根本上将几层冻嘅pancake, 汉堡扒, 冻蛋, 室温芝士随便放埋一齐。其实咁大个集团有专人嚟做新产品推广,咁点解唔做好产品本身嘅质素呢? 佢哋连火腿蛋三文治都可以放喺冷气风口吹到冻晒干晒先卖畀客, 推新产品又唔好食,。好心出新产品都要过到自己,先再俾顾客食啦! 唔好见到人整佢又整,以为可以呃到人买! 嘥气!

!!!

唔好见到人整佢又整,以为可以呃到人买! 嘥气!
唔记得叫咩pancake
唔知叫咩pancake